Detox Chocolate čaj

Jedinstveni i ekskluzivni proizvod od mješavine mediteranskog bilja sa čokoladom za detoksikaciju organizma. Bez šećera.

119.00Kn

Add to wishlist
Kategorija:

Odaberite Detox Chocolate by Fit with Mary,

Slim efekt formulu bržeg sagorijevanja masti i eliminacije toksina iz organizma. Sa aromom čokolade od kakaovca jednim od najpoznatijih prirodnih antioksidansa. Bez šećera.

Prirodna fuzija od šest biljaka kao i klasični Detox, sa dodatkom prirodne čokolade od kakaovca bez dodataka. Napravljena je po europskoj recepturi mediteranskog podneblja i deklarirana kod Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. U samo par mjeseci od strane kupaca popularno nazvan čarobni napitak za ravni trbuh, sada i u ekskluzivnoj verziji sa prirodnom čokoladom. Detox čaj eliminira toksine i nadutost, ubrzava metabolizam, regulira probavu, izbacuje višak tekućine i vraća osjećaj lakoće, snage i poleta. A sve to ,uz uživanje u čokoladnoj aromi.

Uživajte u toploj ili hladnoj ljekovitoj kuri ugodnog okusa I resetirajte organizam zdravim detox navikama koje ćete pridodati zdravom stilu života. Čaj ne sadrži kofein, pijuckajte ga bez šećera, u svako doba dana, litru dnevno, minimalno mjesec dana, sa pauzom od par dana svaka dva tjedna. U ljetnim vremenima rashladite se uz detox cocktail dodajući mentu I limetu..Ne preporuča se trudnicama djeci i dojiljama, te bubrežnim bolesnicima.

Način uporabe: U 1 litar prokuhane vode dodati dvije čajne žličice Detox čaja. Dozvolite da odstoji minimalno 15 minuta. Može se uživati topal kao i običan čaj. Ali je specijalno dizajniran za konzumaciju hladan. Da bi imali maximalan učinak Detox čaja potrebno je popiti 1 litar na dan. Čaj ostaje svjež 24 sata.