13%

Detox Chocolate čaj – čaj i fuzija finih okusa, obogaćena antioksidasima

Jedinstveni i ekskluzivni proizvod od mješavine mediteranskog bilja sa čokoladom za detoksikaciju organizma. Bez šećera.

13.00 (97.95 kn) uključ. PDV

Add to wishlist
Kategorija:

Odaberite Detox Chocolate by Fit with Mary i daruj sebe ili dragu osobu!

Slim efekt formulu koja potiče mršavljenje, ubrzava metabolizam i eliminira toksina iz organizma. Uz  dodanu aromu  kakaovca napitak je dodatno obogaćen antioksidansa i jako finog okusa.

Prirodna fuzija od šest biljaka kao i klasični Detox, sa dodatkom od kakaovca bez dodataka. Napravljena je po europskoj recepturi mediteranskog podneblja i deklarirana kod Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. U samo par mjeseci od strane kupaca popularno nazvan čarobni napitak za ravni trbuh, sada i u ekskluzivnoj verziji sa aromom prirodne  čokoladom koja pretvara okuse u potpuni užitak!

Detox čaj eliminira toksine i nadutost, ubrzava metabolizam, regulira probavu, izbacuje višak tekućine i vraća osjećaj lakoće, snage i poleta.

Uživajte u toploj ili hladnoj ljekovitoj kuri ugodnog okusa I resetirajte organizam zdravim detox navikama koje ćete pridodati zdravom stilu života. Čaj ne sadrži kofein, pijuckajte ga bez šećera, u svako doba dana, litru dnevno, minimalno mjesec dana, sa pauzom od par dana svaka dva tjedna. U ljetnim vremenima rashladite se uz detox cocktail dodajući mentu I limetu..Ne preporuča se trudnicama djeci i dojiljama, te bubrežnim bolesnicima.

Način uporabe: U 1 litru prokuhane vode dodati dvije čajne žličice Detox čaja. Dozvolite da odstoji minimalno 15 minuta. Možte uživati u toplom ili hladnom napitku. Da bi imali maximalan učinak Detox čaja potrebno je popiti 1 litru na dan. Čaj ostaje svjež 24 sata.