Detox Pelin čaj

Jedinstveni i ekskluzivni proizvod od mješavine mediteranskog bilja za detoksikaciju organizma sa dodatkom pelina.

13.00 (97.95 kn) uključ. PDV

Add to wishlist
Kategorija:

Odaberite ekskluzivni Detox Pelin !

NOvu Slim efekt formulu koja potiče mršavljenje i eliminaciju toksina iz organizma, s dodatkom Pelina, jedne od najstarijih trava u proizvodnji narodnih napitaka, antivirusnih svojstava i učinaka.

Prirodna fuzija od šest biljaka, napravljena je po europskoj recepturi mediteranskog podneblja i deklarirana kod Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. U samo par mjeseci od strane kupaca popularno nazvan čarobni napitak za ravni trbuh, detox čaj eliminira toksine i nadutost, ubrzava metabolizam, regulira probavu, izbacuje višak tekućine i vraća osjećaj lakoće, snage i poleta.

Uživajte u toploj ili hladnoj ljekovitoj kuri ugodnog okusa I resetirajte organizam zdravim detox navikama koje ćete pridodati zdravom stilu života. Čaj ne sadrži kofein, pijuckajte ga bez šećera, u svako doba dana, litru dnevno, minimalno mjesec dana, sa pauzom od par dana svaka dva tjedna.

Način uporabe: U 1 litar prokuhane vode dodati dvije čajne žličice Detox čaja. Dozvolite da odstoji minimalno 15 minuta. Može se uživati topal kao i običan čaj. Ali je specijalno dizajniran za konzumaciju hladan. Da bi imali maximalan učinak Detox čaja potrebno je popiti 1 litar na dan. Čaj ostaje svjež 24 sata.