New

DOUBLE EFFECT Detox Energy čaj koji podiže energiju i potiče mršavljenje

Odaberite Detox Energy by Fit with Mary,

Idealan stimulator koji i daje energiju i Slim efekt formula bržeg sagorijevanja masti , eliminacije toksina iz organizma i reguliranja tjelesne težine.

29.00 (218.50 kn) uključ. PDV

Add to wishlist
Kategorija:
Idealan stimulans koji podiže energiju i zdravi “booster”  kod gubljenja tjelesne težine i ubrzavanja metabolizma. Prirodna fuzija od šest biljaka, napravljena je po europskoj recepturi  i deklarirana kod Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Stimulira rad organa za izlučivanje detoxirajući tijelo. Međuostalim, sadrži crni i sencha zeleni čaj za podizanje energije i razbuđivanje, te je odličan stimulans prije treninga.  Ubrzava metabolizam i pomaže u reguliranju tjelesne težine. Namijenjen je osobama niskog tlaka , onima sa potrebom za dodatnim izvorom energije i osobama koji žele regulirat tjelesnu težinu..
Način uporabe: U 1 litru prokuhane vode dodati dvije čajne žličice Detox čaja. Dozvolite da odstoji minimalno 15 minuta. Može se uživati topao  kao i običan čaj. Ali je specijalno dizajniran za konzumaciju hladan. Da bi imali maximalan učinak Detox čaja potrebno je popiti 1 litru na dan. Čaj ostaje svjež 24 sata.