New33%

NOVO!!!!! ANTI-AGEING challenge program, 3 mjesečna pretplata – mjesec dana gratis!

Novi – anti-age fit_with _mary challenge uz

-45 minutne treninge i dodatne setove vježbi za kritične zone,

-savjete o prehrani, plan prehrane, beauty rituale i sve što je potrebno da zaustavimo godine i pomladimo lice i tijelo! Vježbajte i koristite program neograničeno u željenim terminima narednih 3 mjeseca!

Pridružite se!

 

76.00 (572.62 kn) uključ. PDV

Add to wishlist
Kategorija:

Zaustavi godine i pomladi se uz novi fit_with_mary antiageing online program!

Čekaju te:

*Antiageing treninzi za čvrsto i oblikovano tijelo, uz posebne setove za kritične zone koje naviše gube mišićni tonus – unutarnja bedra, nadlaktice, donji dio stražnjice i trbuha itd.

 *anti-aging samomasaža i vježbe za poboljšavanje tonusa mišića lica i vrata.

* Vježbe za zdravu kralježnicu, eliminiranje bolova i poboljšanje gipkosti i mobilnosti tijela!

* Anti-stres i relaksacijski rituali!

*Lifestyle kutak – savjeti o prehrani, organizacija životnih navika, njega lica i tijela, zdravi recepti i još mnogo toga! Sadržaj se nadopunjuje!

Vježbajte i koristite program neograničeno 3 mjeseca!

Ovo je program je pod vodstvom Fit_with_Mary, Marijane Pašalić dipl. trenera fitnesa i certificiranog trenera rehab. pilatesa , nutricionistkinje/anti-ageing prehrana/,  s  25 godišnjem iskustvom u rekreaciji i radu sa ženama, novinarstvu / kolumni Zdravo življenje Slobodne Dalmacije,/ sudionica i voditeljica brojnih lifestyle i fit radionica, 47 godišnja majka dvoje djece i vaša savjetnica s provjerenim iskustvom i činjenicama, temeljem dugogodišnjeg istraživanja na sebi i drugima kako ostati mlada, vitalna, prirodna i poletna.

-Kako pristupiti programu?  Nakon uplate dobijete šifru pristupa i odabirete željeni sadržaj!
-kako koristiti program?  Bilo bi idealno barem 3xtjedno odvježbati odabrani trening ili odraditi parcijalno vježbe kako bi postigli pozitivne promjene na tijelu, poslušati savjete vezane za prehranu, primjenjivati ih i početi svakodnevno brinuti o sebi i veseliti se novim pozitivnim promjenama!

Za sve detaljnije informacije, nejasnoće i pitanja možete kontaktirati 0915655107 ili na instagram fit_with_mary