New16%

NOVO!!!!! ANTI-AGEING challenge program – BRINEM O SEBI, mjesečna pretplata

Pomladi se uz fit_with_mary uz antiageing online program. Čekaju te:

45 minutni treninzi i dodatni setovi vježbi za kritične zone, savjeti o prehrani, beauty rituali i sve što je potrebno da ostaneš fit i poletna i ne dopustiš godinama da ostave utjecaj na tebe! Pridruži se!

38.00 (286.31 kn) uključ. PDV

Add to wishlist
Kategorija:

Pomladite se uz fit_with_mary i novi antiageing online program. Na raspolaganju su:

*45 minutni treninzi – za čvrsto i oblikovano tijelo, uz posebne setove za kritične zone koje naviše gube mišićni tonus – unutarnja bedra, nadlaktice, donji dio stražnjice i trbuha itd. Vježbajte neograničeno u željenom terminu!

 *anti-aging samomasaža i vježbe za poboljšavanje tonusa mišića lica i vrata.

* Vježbe za zdravu kralježnicu, eliminiranje bolova i poboljšanje gipkosti i mobilnosti tijela!

* Anti-stres i relaksacijski rituali!

*Lifestyle kutak – savjeti o prehrani, plan prehane, njega lica i tijela, zdravi recepti i još mnogo toga! Sadržaj se nadopunjuje!

“Brinem o sebi”  program je pod vodstvom Fit_with_Mary, Marijane Pašalić dipl. trenera fitnesa i certificiranog trenera rehab. pilatesa , nutricionistkinje/anti-ageing prehrana/,  s  25 godišnjem iskustvom u rekreaciji i radu sa ženama, novinarstvu / kolumni Zdravo življenje Slobodne Dalmacije,/ sudionica i voditeljica brojnih lifestyle i fit radionica, 47 godišnja majka dvoje djece i vaša savjetnica s provjerenim iskustvom i činjenicama, temeljem dugogodišnjeg istraživanja na sebi i drugima kako ostati mlada, vitalna, prirodna i poletna.

-Kako pristupiti programu?  Nakon uplate dobijete šifru pristupa i odabirete  željeni sadržaj koji je na raspolaganju 3 mjeseca!   Pristup je vrlo jednostavan i brz.
-kako koristiti program?  Bilo bi idealno barem 3xtjedno odvježbati odabrani trening ili odraditi parcijalno vježbe kako bi postigli pozitivne promjene na tijelu, poslušati savjete vezane za prehranu, primjenjivati ih i početi svakodnevno brinuti o sebi i veseliti se pozitivnim promjenama koje osjećaš!

Za sve detaljnije informacije, nejasnoće i pitanja možete kontaktirati 0915655107 ili na instagram fit_with_mary

jer Brinem se o sebi i bolja sam i tebi;)