New

AKCIJA!! DOUBLE Effect Detox čaj – kura koja potiče mršavljenje i eliminira toksine

DETOX kura – prirodna kura koja potiče metabolizam, ubrzava mršavljenje, opskrbljuje organizam antioksidansima, mineralima i eliminira toksine!

29.00 (218.50 kn) uključ. PDV

Add to wishlist
Kategorija:

Odaberite najprodavaniji Detox by Fit with Mary koji je okusom i učincima osvojio naše kupce! 

jer….potiče metabolizam i mršavljenje, opskrbljuje organizam antioksidansima, mineralima i vitaminima, rehidrira, eliminira nadutost, revitalizira. Osvaja finim okusima, i potiče zdrave navike!

Ovo je posebna medicinska formula i prirodna fuzija od šest biljaka, napravljena je po europskoj recepturi mediteranskog podneblja i deklarirana kod Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

***U samo par mjeseci od strane kupaca popularno nazvan čarobni napitak za ravni trbuh, detox čaj eliminira toksine i nadutost, ubrzava metabolizam, regulira probavu, izbacuje višak tekućine i vraća osjećaj lakoće, snage i poleta.

Uživajte u toploj ili hladnoj ljekovitoj kuri ugodnog okusa I resetirajte organizam zdravim detox navikama koje ćete pridodati zdravom stilu života. Čaj ne sadrži kofein, pijuckajte ga bez šećera, u svako doba dana, litru dnevno, minimalno mjesec dana, sa pauzom od par dana svaka dva tjedna (po potrebi)

. U ljetnim vremenima rashladite se uz detox cocktail dodajući mentu I limetu. .Ne preporuča se trudnicama djeci i dojiljama, te bubrežnim bolesnicima.

Način uporabe: U 1 litru prokuhane vode dodati dvije čajne žličice Detox čaja. Dozvolite da odstoji minimalno 15 minuta. Može se uživati topal kao i običan čaj. Ali je specijalno dizajniran za konzumaciju hladan. Da bi imali maximalan učinak Detox čaja potrebno je popiti 1 litru na dan. Čaj ostaje svjež 24 sata.

Recenzije možete pronaći na instagram stranici  fit_with_mary