Weight loss pack – Detox čaj, Elixir-serum za tijelo

Savršen set za njegu tijela za svaku ženu koja drži do sebe

269.00Kn

Add to wishlist
Kategorija:

Odaberite Detox by Fit with Mary,

Slim efekt formulu bržeg sagorijevanja masti i eliminacije toksina iz organizma.

Prirodna fuzija od šest biljaka, napravljena je po europskoj recepturi mediteranskog podneblja i deklarirana kod Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. U samo par mjeseci od strane kupaca popularno nazvan čarobni napitak za ravni trbuh, detox čaj eliminira toksine i nadutost, ubrzava metabolizam, regulira probavu, izbacuje višak tekućine i vraća osjećaj lakoće, snage i poleta.

Način uporabe: U 1 litar prokuhane vode dodati dvije čajne žličice Detox čaja. Dozvolite da odstoji minimalno 15 minuta. Može se uživati topal kao i običan čaj. Ali je specijalno dizajniran za konzumaciju hladan. Da bi imali maximalan učinak Detox čaja potrebno je popiti 1 litar na dan. Čaj ostaje svjež 24 sata.

Elixir

Lakoupijajući dnevni tretman za vašu kozu sa anti – age efektom, obogaćen kolagenom, esencijalnim masnim kiselinama, vitaminima E, B, A, Omegom 3 i mineralima. Nanesite teksturu na područje koje želite tretirati, zagladiti, pomladiti, hidratizirati li spriječiti atrofiranje koze. Multinamjenski hidratantni tretman za vaše tijelo, vrlo blagog mirisa, prirodna je i potpuna dnevna njega kože:

– Sprijećava starenje kože na istaknutim područjima, natkoljenice, nadlaktice, dekolte

– Izvrstan tretman nakon sunčanja

– Pomlađuje i zaglađuje kožu

– Vraća koži tonus nakon trudnoće, sprijećava nastanak strija i poboljšava stanje oštećene kože

– Nanosi se 1-2 × dnevno, po potrebi