Opći uvjeti poslovanja

Vitality j.d.o.o. posjeduje valjanu registraciju za djelatnost prodaje putem web trgovine.
Proizvodi koji se stavljaju u promet posjeduju valjane dozvole i potrebne ateste.
Cijena i opis proizvoda u web trgovini smatraju se pročitanim od strane korisnika i ne mogu biti predmet spora.
Kupac je suglasan s cijenom u košarici koja je navedena prilikom zaključenja narudžbe.

Vitality j.d.o.o. smatra da kupac na web stranici ima sve dostupne informacije, a za one informacije koje nisu navedene na web stranici može se obratiti korisničkoj podršci.

Pravne napomene

Poslovanje web trgovine u skladu je s pozitivnim propisima Republike Hrvatske i EU. U slučaju spora stranke su suglasne rješavati sporove dogovorom kroz korisničko sučelje. U slučaju da sporove nije moguće riješiti dogovorom stranke utvrđuju nadležnost Suda u Splitu, ovisno o predmetu spora.

Sigurnost plaćanja

Naše stranice su zaštićene SSL certifikatima i cjelokupni promet se kriptira

Podaci računa s kojeg kupujete u našoj trgovini nikada nisu dostupni na web stranici

Prikupljanje podataka

U cilju ostvarivanja kupovine ova stranica prikuplja podatke koje sami unosite prilikom registracije. Podaci se koriste isključivo u svrhu realizacije kupovine i neće se koristiti u druge svrhe. Stranica može očitati vašu IP adresu ako to vaš preglednik dopušta

COOKIES (kolačići)

Stranica prikuplja samo neophodne cookies datoteke potrebne za funkcioniranje. Vaši kolačići su nedostupni trećim stranama.

OIB (Vat broj)

Unos OIB-a je obvezan.

Uvjeti dostave

Vitality j.d.o.o. dostavlja proizvode putem Hrvatske Pošte (inozemstvo) i Overseas express (Hrvatska). Cijena poštarine vidljiva je prilikom zaključenja narudžbe i uključuje se u cijenu. Osobno preuzimanje i plaćanje pouzećem u ovom trenutku nisu mogući. U slučaju da masa proizvoda prelazi 10 kg, molimo vas kontaktirajte korisničku službu.

Trošak dostave za povrat i reklamaciju proizvoda plaća kupac.

Proizvodi se šalju na dostavu u trenutku kada je uplata kupca vidnjiva na transakcijskom računu Vitality j.d.o.o. i kupac će o tome biti izvješćen e-mailom.

 

Reklamacije

Reklamacije proizvoda moguće su u roku od 14 dana od datuma dostave. Kupac koji reklamira proizvom reklamaciju može dostaviti kroz korisničko sučelje ili na sales@fitwithmary.com . Trošak povrata proizvoda snosi kupac. U slučaju opravdanosti reklamacije, Vitality j.d.o.o. će proizvod zamijeniti ili refundirati novac.