Drage cure,

Hvala vam što smo zajedno stvorile ovaj trend zdravog življenja I popularizirale trenige, zdravu prehranu I njegu tijela.

Nakon 24 – godišnjeg staža u zdravom životu I rekreaciji, mogu samo reći, vrijedilo je svakog truda, strpljenja, često odricanja I žrtvovanja. Svaki pokret, trening, baš kao I kremica,  ostavljaju trag na vašem tijelu, testirano I provjereno.

Nije lako motivirati se, započeti ili nastaviti režim do zacrtanih ciljeva,  zato sam u suradnji sa renomiranom farmaceutskom tvrtkom, osmislila detox set, posebnu formula za vas, da pogura metabolizam, potakne izmjenu tvari I mršavljenje, i preworkout gel kremu koja će  zagladiti kožu,  poboljšati tonus I eliminirati celulit.

I tako sve krene, s prvim pozitivnim promjenama uletimo u novi lifestyle, postanemo ovisni o zdravoj prehrani koja uljepšava tijelo I pomlađuje. Koji cheat day tu I tamo, da se izguštamo, napunimo trbuščić  I uvjerimo da nije sve u tome, duže od nekih par minuta zadovoljstva, zar ne! Dok savjest progovara da si pretjerala  sjetiš se da Ima nešto više I dugoročnije u poletu, energiji, eleganciji I formi. Samo nastavi samo gdje si stala…jer si  na dobrom putu!

 

Kura koja će vas oduševiti

Kada Detox fuzija osvoji vaše okuse I mirise, I ova ljekovita formula eliminira toksine,  ubrzava se  metabolizam, pokrene proces mršavljenje I bude se vaše želje za promjenama, zdravim navikama, prehranom I tjelovježbom.

Prvi korak prema zdravom životu je najteži, odlučite se sad I krenite osnovnim koracima. Povećajte unos tekućine uz detox ritual, zdravi način hidratizacije organizma I već ste u startu  ubrzali metabolizam za 25%.

Sljedeći koraci su korekcija prehrane I povećavanje aktivnosti.

Što jesti, koliko? Kada?!

Prvo rasporedite I dozirajte zdrave namirnice u 3 -5 obroka, smanjite ugljikohidrate,  zatim svedite  šećere na minimum.

  • Banane zamijenite bobičastim voćem ili nekim drugim s manjim udjelom šećera
  • Škrobasto povrće poput mrkve, cikle, krumpira, zamijenite lisnatim povrćem poput blitve, špinata..
  • Masne sireve zamijenite posnim
  • Povećajte bjelančevine, dozirajte ugljikohidrate, eliminirajte šećere
  • Grickalice zamijenite orašastim plodovima
  • Ležanje zamijenite šetnjom ili nekom drugom aktivnošću

I lagano zaplovite u zdraviji lifestyle koji će promijeniti izgled Vašeg tijela, energiju I polet,  I vratiti osmijeh na lice.

Sretno!